Tuesday, January 13, 2015

Naforye Hug Helper Baby Carier



Naforye Hug Helper Baby Carier ni memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk saya. Sebab macam-macam posisi saya angkut Cik Zara start baby sampai lah  umurnya seathun. Lepas tu saya dah tak gunakan baby carier ni sebab tak larat nak angkat dah dan saya tukar baby carier lain. Nampak simple je kan tapi macam-macam posisi boleh buat dengan baby carier ni. Meh sini saya tepekkan.

Pelbagai Posisi :



Harga Beli : RM224
Tempoh Guna : 1 tahun  
Warna : Soft Purple
Condition 7/10 (Bersih, terjaga dan tiada kotoran)
 Perhatian : Tiada kotak dan hanya disertakan buku panduan 

Harga Jual : RM80 (Tidak termasuk postage)


Untuk serius buyer hubungi : 0193345290


Update : SOLD OUT