Zara Car Boot Sale

Assalamualaikum & Selamat sejahtera

Ramai peminat prelove item sebenarnya. Lagi-lagi item baby. Baby cepat membesar dan biasanya barang keperluan untuk baby digunakan sekejap sahaja.  Contohnya breast pump, sterilize dan macam-macam lagi.  Harini saya mengemas barang-barang Iman Zara dan baru perasan sebahagian barang-barangnya dah tak digunakan lagi. 20.12 2014 Iman Zara genap 2 tahun dan banyak barang yang tidak digunakan lagi. Condition pulak memang cantik 9/10. Takkan nak biarkan macam tukun pulak kan? 

Fikir punya fikir baiklah saya letgo lagipun saya memang jamin condition baik. Sekurang-kurangnya mungkin saya membantu kepada sesiapa yang berminat untuk membeli barang yang berjenama sedikit tapi pada harga mampu milik. 

Permulaan saya akan letgo barang-barang Iman Zara, dan insyaallah mana tau ada item lain akan saya kemas kini. Untuk yang berminat atau yang nak bertanya jangan segan silu untuk email saya di azaupm@yahoo.com.sg atau nak respond dengan segera boleh wasap saya di 0193345290. Insyaallah asaya akan respond dengan segera.

Selamat menjamu mata!